Donacija ministarstva zdravlja: Centar familijarne medicine u Rečanu dobio novo vozilo

Centar familijarne medicine u Rečanu dobio je danas vozilo za hitnu medicinsku pomoć koga je doniralo ministarstvo zdravlja Republike Kosova.

Danas je u Rečanu kod Prizrena ministar zdravlja u vladi Kosova Uran ismaili predao ključeve novog vozila za hitnu medicinsku pomoć, načelniku familijarne medicine u Rečanu, dr. Saudu Hudutiju.

Ministar Ismaili je prije izvjesnog vremena obećao vozilo za medicinske svrhe ovom centru, a danas je u prisustvu poslanika Dude Balje i Bahrima Šabanija kao i odbornice grada Memnune Ajdini, mnogih mještana Župe, zvaničnika iz javnog života Prizrena, direktora Doma zdravlja i direktora opšte bolnice u Prizrenu, predao ključeve novog vozila koje će koristiti ovom centru za hitne slučajeve.

Specijalista porodične medicine, dr. Saud Huduti se zahvalio ministru Ismailiu i kazao da je ovakvo vozilo bilo jako neophodno centru u Rečanu i da će poboljšati kvalitet zdravstvenih usluga koje pruža ova ustanova.

Huduti je izneo i probleme sa kojim se suočava Familijarni centar u Rečanu a to su nedostatak zdravstvenog kadra i ljekara specijalista, kao i potreba za uvođenjem 24-satnog radnog vremena.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana