ESTRADA POD ISTRAGOM ZBOG UBISTVA ČOVJEKA KOJI SE ZAMJERIO VUČIĆU: Biće saslušani Aca Lukas, Cecin sin…

– Provjeravaju se svi kontakti koje je imao kako bi se došlo do motiva zločina. U Radulovićevom mobilnom telefonu pronađeni su kontakti ličnosti iz svijeta estrade. Sa mnogima od njih Luka je bio dugogodišnji prijatelj, a slike sa društvenih mreža pokazuju da su se mnogi družili i fotografisali sa Radulovićem. Sumnjivo je što ima mnogo šifrovanih poruka.

Poslije likvidacije Radulovića u noći između utorka i srijede u pivnici „Ispod mosta“ u Beogradu, a u sklopu istrage, detaljno je pregledan i njegov mobilni telefon, kao i sve poruke i pozivi koje je razmjenjivao.

– Provjeravaju se svi kontakti koje je imao kako bi se došlo do motiva zločina. U Radulovićevom mobilnom telefonu pronađeni su kontakti ličnosti iz svijeta estrade. Sa mnogima od njih Luka je bio dugogodišnji prijatelj, a slike sa društvenih mreža pokazuju da su se mnogi družili i fotografisali sa Radulovićem. Sumnjivo je što ima mnogo šifrovanih poruka, što ukazuje na to da je Luka nešto krio, pa bi kontakti iz imenika mogli možda da pomognu u istrazi – kaže sagovornik iz istrage.

Sa pokojnim Lukom na brojnim fotografijama su pjevači Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Marina Visković, Marko Bulat i Mia Borisavljević, političar i visoki funkcioner DS Radoslav Milojičić Kena, Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Marko Pantelić, bivši fudbalski reprezentativac…

Radulović je postao poznat široj javnosti nakon što je u septembru prošle godine „bentlijem“, koji je u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, presjekao kolonu u kojoj je bio predsjednik Aleksandar Vučić.

– Još interesantnije je da je u oktobru prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je trgovao drogom. Iako je u početku tvrdio da nije član organizovane kriminalne grupe, kao i da je droga pronađena kod njega bila za ličnu upotrebu, u martu ove godine priznao je da je prodavao drogu, sklopio sporazum sa tužilaštvom, poslije čega je osuđen i 9. marta pušten na slobodu – podsjeća naš sagovornik.

On je potvrdio da je nekoliko estradnih ličnosti, uključujući i starletu Tamaru Đurić, koja je bila pored Luke u momentu kada je napadač ispalio hitac u njega, policija već saslušala.

– Poziv za saslušanje dobiće svi oni koji bi mogli na bilo koji način da doprinesu da ubica bude uhapšen – kaže izvor iz istrage.

– Gosti lokala nisu pomogli u opisu ubice jer tvrde da po mraku i u metežu koji je nastao nisu vidjeli ko je puca – kaže naš sagovornik.

Pjevači Đani, Darko Lazić i Marko Bulat juče nisu odgovarali na pozive Kurira.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana