Još jedan uspješan poslovni potez Bošnjaka iz Župe u Švicarskoj: Počinje sa radom kompanija za transport robe “KosovaTrans”

Imajući u vidu potrebu naših građana koji žive u Švicarskoj za transport robe na Kosovu, došli smo do ideje da pokrenemo kompaniju koja će sa povoljnim cijenama, profesionalnom uslugom i vozilima nove tehnologije, izaći u susret svim Kosovarima.

Naš tim sačinjen od iskusnih i čestitih ljudi koji su ostvarili veliki uspjeh na poslovnom planu: Etuš Durmiši, Ajas Kuljići i Aldit Durmiši, prije svega će dati akcenat na odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje sa našim klijentima kao i stabilan, dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom povjerenju.

Kompanija “Kosova Trans GmbH” sa sjedištem u Švicarskoj nudi uslugu drumskog transporta bilo koje vrste robe iz svih mjesta u Švicarskoj ka svim destinacijama na Kosovu.

3456

Ponosni smo što možemo da transportujemo sve vrste robe i obavimo sve usluge vezane za transport na bilo kojoj destinaciji koja je klijentu potrebna u Švicarskoj i na Kosovu.

Čast nam je što smo prva kompanija takve vrste u Župi kod Prizrena i da možemo pružiti profesionalne usluge svim našim građanima Župe, Podogore, Gore, Prizrena i svim Kosovarima.

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom imaju neophodno znanje za prevoz svih vrsta robe, a posjedujemo specijalna transportna vozila i opremu neophodnu za utovar i istovar specijalnih tereta.

S obzirom na to da je za formiranje krajnje cijene robe veoma bitna i cijena transporta, svojim klijentima nudimo povoljniji transport robe od onog koji bi dobili da transport organizuju sami.

U zavisnosti od vrste i količine robe i početne i krajnje destinacije, iskusni tim “Kosova Trans GmbH” za svakog pojedinačnog klijenta izrađuje plan koji objezbeđuje najbrži i najekonomičniji transport robe, bilo da je u pitanju prevoz robe u Prizrenu i okolini ili na drugoj destinaciji Kosova.

Uz uslugu transporta robe iz Švicarske, za svoje klijente obavljamo i sve prateće usluge:

– Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuka na dogovorenu destinaciju
– Pakovanje robe i priprema za transport
– Utovar/Istovar
– Vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
– Obavljanje carinski procedura
– Špedicija
– Distribucija
– Skladištenje
– Obavještavanje klijente o prispeću i o trenutnom stanju pošiljke prilikom transporta
– Za svakog klijenta koji nam povjeri transport robe prvi put, dajemo popust od 20 %.

Adresa:
KosovaTrans
Hauptstrasse 23
5737 Menziken

Kontakt telefoni:
076 451 05 71 (Durmiši Etuš)
079 274 73 87 (Kuljići Ajas)
076 442 33 48 (Durmiši Aldit)

Hvala vam na ukazanom povjerenju.

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Fotografija dana