KAO JAJE JAJETU! Fahri Musliu: “Nisam Vučićev otac, s njegovom sam majkom bio samo kolega!”

“Prepustio je Kosovo zbog oca Albanca”

Makedonski portal “Lokalno.mk” prvi je medij koji je “načeo” priču o ocu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića za kojeg se tvrdilo da nije Anđelko Vučić, već albanski novinar Fahri Musliu, dugogodišnji kolega Aleksandrove majke s kojom je kao novinar zajedno radio za “Tanjug”.

Novine, dnevnici, o ovome su imali različite teorije, ali u jednom su bili posebno složni: Albanac Fahri Musliu je Vučićeva “slika i prilika”. Zbog pritiska medija koji su sve više istraživali o ovom slučaju, ali i javnosti koja je već donijela zaključak kako je Vučićev otac Albanac, oglasio se i Fahri Musliu:

“Ne poznajem Aleksandra Vučića. Njegova majka bila mi je kolegica, ali nikada nismo imali ništa više osim činjenice da smo radili zajedno i bili kolege. Ova tvrdnja je samo spekulacija”, izjavio je.

Srbijanska javnost ovu je krvnu vezu odmah spojila s Vučićevim olakim puštanjem odcijepljenja Kosova od Srbije tumačeći kako “krv nije voda, te kako je Vučić to dopustio zbog oca Albanca, ali i Zapada koji je na tome insistirao”, piše “Dnevno“…

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana