M.Sc Merlin Rama

M.Sc Merlin Rama profesionalno se bavi pru┼żanjem knjigovodstvenih usluga na bosanskom i albanskom jeziku za preduzetnike i preduze─ça u skladu sa va┼że─çim propisima Republike Kosova.

Rama je zavr┼íio studije na Ba Polit─Źke nauke, tako─Ĺe je poha─Ĺao i magistrirao na temu Evropske ekonomske integracije.
U struci je radio u Ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnologije, zatim je radio na jednogodi┼ínjem projektu u DRC. U─Źestvovao na raznim predavanjima i seminarima odr┼żanih od strane Vlade kosova, NDI, USAID, KAD itd.

M.Sc Merlin Rama sa svojim timom knji┼żenje poslovnih promjena obavlja na najsavremenijem knjigovodstvenom programu. Ra─Źunarska obrada podataka omogu─çava im brzo evidentiranje Va┼íih nastalih poslovnih promjena uz minimizaciju mogu─çih gre┼íaka. Tako─Ĺe, na Va┼í zahtjev u kratkom vremenskom roku mogu da izrade veliki broj razli─Źitih izvje┼ítaja potrebnih za dono┼íenje poslovnih odluka. Pored navedenog programa za knjigovodstvo njihovi ra─Źunari su snabdeveni programom za za┼ítitu podataka, te se Va┼ía dokumentacija nalazi u sigurnim rukama.

Knjigovodstvo Merlina Rame pru┼ża mogu─çnost prilago─Ĺavanja svakom klijentu. Izbor najoptimalnijeg rje┼íenja za vo─Ĺenje poslovnih knjiga. Vo─Ĺenje finansijskog knjigovodstva, robno ÔÇô materijalnog knjigovodstva, obra─Źuni zarada, blagajne, osnovnih sredstva, kao i veliki broj posebnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.

Ponuda za knjigovodstvene i pravne usluge uklju─Źuje:

– Vrhunske, precizne i a┼żurne knjigovodstvene usluge
– Vrhunsko poresko savjetovanje
– Obra─Źun PDV-a
– Zastupanje pred organima Poreske uprave
– Prijave, odjave radnika kao i priprema svih ugovora i obrazaca vezanih za radne odnose
– Obra─Źun zarada i naknada zarada
– Upis radnog sta┼ża
– Korespodencija sa Poreskom Upravom
– Odgovornost za povjeren posao
– Pouzdanost, ljubaznost
– Korektne cijene na┼íih usluga

Kontakt: Telefon, Viber, Watsapp +37744191389
e- mail adesa: [email protected]

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐