M.Sc Merlin Rama

M.Sc Merlin Rama profesionalno se bavi pružanjem knjigovodstvenih usluga na bosanskom i albanskom jeziku za preduzetnike i preduzeća u skladu sa važećim propisima Republike Kosova.

Rama je završio studije na Ba Politčke nauke, takođe je pohađao i magistrirao na temu Evropske ekonomske integracije.
U struci je radio u Ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnologije, zatim je radio na jednogodišnjem projektu u DRC. Učestvovao na raznim predavanjima i seminarima održanih od strane Vlade kosova, NDI, USAID, KAD itd.

M.Sc Merlin Rama sa svojim timom knjiženje poslovnih promjena obavlja na najsavremenijem knjigovodstvenom programu. Računarska obrada podataka omogućava im brzo evidentiranje Vaših nastalih poslovnih promjena uz minimizaciju mogućih grešaka. Takođe, na Vaš zahtjev u kratkom vremenskom roku mogu da izrade veliki broj različitih izvještaja potrebnih za donošenje poslovnih odluka. Pored navedenog programa za knjigovodstvo njihovi računari su snabdeveni programom za zaštitu podataka, te se Vaša dokumentacija nalazi u sigurnim rukama.

Knjigovodstvo Merlina Rame pruža mogućnost prilagođavanja svakom klijentu. Izbor najoptimalnijeg rješenja za vođenje poslovnih knjiga. Vođenje finansijskog knjigovodstva, robno – materijalnog knjigovodstva, obračuni zarada, blagajne, osnovnih sredstva, kao i veliki broj posebnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.

Ponuda za knjigovodstvene i pravne usluge uključuje:

– Vrhunske, precizne i ažurne knjigovodstvene usluge
– Vrhunsko poresko savjetovanje
– Obračun PDV-a
– Zastupanje pred organima Poreske uprave
– Prijave, odjave radnika kao i priprema svih ugovora i obrazaca vezanih za radne odnose
– Obračun zarada i naknada zarada
– Upis radnog staža
– Korespodencija sa Poreskom Upravom
– Odgovornost za povjeren posao
– Pouzdanost, ljubaznost
– Korektne cijene naših usluga

Kontakt: Telefon, Viber, Watsapp +37744191389
e- mail adesa: [email protected]

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Fotografija dana