Najnovije iz kompanije “Natex” koja je decenijama prisutna u Župi (FOTO/VIDEO)

Donosimo Vam nekoliko najnovijih modela iz salona keramike “Natex” u Prizrenu, a sve modele možete pogledati na njihovu FB stranicu.

Svakog će dočekati osoblje koje je spremno da vas ugosti i pomogne na vašem maternjem jeziku.

Arrow
Arrow
Shadow
Slider

Kompanija “Natex” iz Prizrena osnovana je 1994. godine. Njihov profesionalni i složan tim koji vodi ovu renomiranu firmu, uspješno posluje širom Kosova već punih 22 godine.

Neiscrpnim radom, razvojem tržišta, prodajom i usavršavanjem, danas slobodno možemo raći da “Natex” spada u red najvećih kompanija u Prizrenu i šire. Sa ogromnim brojem artikala, pogodnim lokacijama koja se prostiru na 3.500 m2, na četiri prodajna mjesta (tri u gradu i jednim u Veliku Krušu), dobrom prodajnom mrežom, uslugom, ljubaznošću osoblja, transportom, “Natex” je spreman ušao na tržištu na teritoriji grada i čitavog Kosova.

Njihova osnovna djelatnost je prodaja svih vrsta keramika, porculana, sanitarija od najpoznatijih svjetskih proizvođača.

“Natex” je zastupnik kompanija koje u svijetu keramike, sanitarija, opreme i namjestaja za kupatila važe kao sinonim za kvalitet.

Vlasnici ove poznate kompanije kažu da su ponosni zbog toga jer je to saradnja sa kompanijama koje postavljaju standarde kvaliteta, koje su najbolji inovativni proizvođači i koje sa atraktivnim dizajnom unapređuju stil života.

U salonima Natexa naći ćete sve što je potrebno za izgradnju i opremanje vaših domova, poslovnih objekata, kupatila i svih ostalih stambenih prostora.

Najveći dio njihovih ponuda možete pogledati u salonima u Prizrenu, gdje su izloženi uzorci keramike, porculana, sanitarija i ostalog materijala koje imaju u ponudi.

“Natex” već decenijama uspješno posluje na području Župe, gdje je isključivo vrhunskim kvalitetom i pristupačnim cijenama osvojio tržište i put do kupaca koji se zadovoljno ponovo vraćaju ovoj firmi ili toplo je preporučuju prijateljima.

Salon keramike i sanitarije “Natex” nalazi se na putu Prizren-Suva Reka, preko puta policijske stanice.

I ovog ljeta tim menadžera nudi sezonsko sniženje za najkvalitetnije Španske, Italijanske i keramičke pločice drugih proizvođača.

Samo u Natexu možete naći određene proizvode najkvalitetnijih proizvoda u evropi Venus keramike i drugih proizvođača.

Također za svako kupljeno kupatilo Natex” Vam nudi besplatan dizajn, od strane dizajnera kompanije u cilju da vaše kupatilo izgleda ljepše i bolje.

Posjetite “Natex” i sami se uvjerite zašto uspješno posluju i postoje toliki niz godina.

Kontakt telefoni: 045 489 009, 045 489 007.

Web sajt: http://www.natex-ks.com/
Facebook stranica: https://www.facebook.com/natexsallonqeramikes/?fref=ts

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Knjigovodstvene usluge - Merlin Rama