NJENO PONAŠANJE U RIJALITIJU JE GROZOTA: Majka Mace Diskrecije podijelila detalje o kćerki koje niko nije znao

Maca Diskrecija bila je u centru pažnje ovih dana u rijalitiju. Ona se posvađala sa Kijom Kockar, pa joj je rekla da nikada neće moći da ima djecu, što su mnogi osudili.

Macino učešće prati njena majka Enesa, s kojom Diskrecija već godinama ne priča.

– Čula sam šta je rekla Kiji… Grozota. Takvo nešto… Ja ne znam da može iko tako nešto da predloži. To je nezamilislivo. U redu, treba je kritikovati, nije cvjećka. Ja se izvinjavam svim onima koje je uvrijedila, novinarima, učesnicima, i svima. U svoje ime se izvinjavam. Trebalo je produkcija da je kazni adekvatno. Ali takvu grozotu da kaže je van svake pameti. Žensko je. I ona jednog dana treba da rađa. Treba da misli o tome – rekla je Enesa i osudila Macu za sve što je rekla Kiji, Bori, Miljani i Milanu.

– Bori što je psovala mrtvu majku. Niko je nije kaznio za to. Za trudnoću Miljani. Pa onda Milanu da mu mati nikada ne ustane iz kreveta. Sve ja pratim. Maca je prevazišla svaku mjeru… – ističe gospođa Nurkić.

Enesa je kasnije rekla šta bi poručila kćerki Maci.

– Sama sebi pravi da nema prijatelje. Pati od tog prestiža. Vidite i sami, ona neće ni na poligraf, neće ni na šta. Nikada neću laži da podržim, šta je slagala. Ona je odlučila sa mnom da ne priča. Ja sam htjela s njom da stupim u kontakt, ona nije htjela… Ne znam zašto ona mene mrzi. Poziva se na mene i non-stop ide na patetiku – navela je Enesa.

Na konstataciju da Maca govori ono što se Enesi dogodilo, gospođa Nurkić je rekla:

– Ima dvije godine uslovne za laž koju je izmislila. Ona je htjela da se osveti nekim momcima što je sa njima sjedila na plaži. Ona da im se osveti, nazvala je policiju, slagala svoje podatke, slagala sve. To je bila 2010. godine. Imam ja te dokumente kod sebe. Ima i pravosnažna presuda- izjavila je Enesa.

Enesa je otkrila i zašto Maca ne priča sa njom.

– Ne pričamo zbog toga što je ona rekla kako ju je moj pokojni muž, a njen očuh silovao. To su strašne stvari, strašne laži. Ja sam je zvala poslije toga. Kada su mi prenijeli da je to izgovorila. I ona mi je rekla, mene će produkcija zaštiti. Zvala sam i produkciju da se uvjerim da taj snimak postoji. Kada je izašla iz “Parova”, zvala sam je, ali mi je napisala poruku: “Umorna sam, pusti me da se odmorim”. Više se nije javila. Evo, prije nekoliko dana bilo je pune tri godine kako je nisam ni čula ni vidjela osim na televiziji – rekla je Enesa.

Na pitanje da li je pokušala da se ubije zbog lošeg odnosa sa Macom, Enesa je potvrdno odgovorila.

– Jesam. Jednom sam osam dana bila u komi, kada mi je muž bio živ. Tri dana sam bila u kliničkoj komi – rekla je Enesa.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana