OTAC NATAŠE BEKVALAC: Na njenom tijelu se vide tragovi nasilja, niko od nas nije dobro

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote isprebijao njen suprug Luka Lazukić.

Pjevačicin otac Dragoljub Bekvalac kaže da su na njegovoj kćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac niko ne osjeća dobro.

– Ne može čovjek biti dobro poslije ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom tijelu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku – priča za Blic Dragoljub Bekvalac.

Dodaje da su trenutno svi zajedno, da je Nataša stalno uz kćerke Hanu i Katju, te da se cijela porodica posvetila na to da joj pomogne barem emotivno, a fizički oporavak će doći sam po sebi.

– Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta tako da vas molim da nas razumijete što još ne želi da priča o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, vjerujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vrijeme da se stane na kraj nasilju u porodici – potreseno priča Natašin otac.

Prema njegovim riječima, ljudi moraju da shvate da nasilje u porodici ne pogađa samo običan svijet, već da je to problem širih razmjera kome se mora stati na put.

– Moramo postati svjesni toga da se to može desiti svima i bojim se da takve stvari ne uzmu previše maha ukoliko pravosudni organi ne budu na sve takve slučajeve reagovali brzo i primjereno. Moja poruka je jasna: “Nasilju u porodici se mora stati na put” – rekao je Dragoljub Bekvalac i izvinio se što možda previše emotivno reaguje u ovoj situaciji.

Samo je kratko dodao da se nada da će ova agonija brzo proći i da će se njegova kćerka brzo oporaviti, a da će pravosuđe uzeti stvar u svoje ruke i riješiti ovaj slučaj.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana