Pakao Emine Jahović u Istanbulu: Zarobljeni smo zbog snijega koji nas je okovao!

Pjevačica Emina Jahović proživljava pravi pakao u Turskoj, jer ne može da napusti porodični dom zbog nevremena koje je poslednjih dana paralisalo Istanbul.

Nevrijeme i snježni smetovi potpuno su odsjekli dio grada u kojem živi, pa se pjevačica ne usuđuje da izađe iz kuće. Eminina kuća je, inače, u izdignutom djelu Istanbula, gdje inače stanuju sve velike turske zvijezde.

– Emina posljednjih dana prolazi kroz pakao, jer ne može da stigne da organizira sve što je potrebno za proslavu njenog i Mustafinog rođendana, kao i slavlja povodom godišnjice braka. Ona proteklih pet dana nije napustila kuću u kojoj živi jer je put do centra grada poptuno blokiran snijegom, a mehanizacija ne može da dođe do njene vile. Dodatan problem je taj što se njen luksuzni dom nalazi na uzvišenju, pa je teško da se mašine probiju do nje. Emina je otkazala sva gostovanja i obaveze koje je imala da završi, dok za porodicu sprema hranu od namirnica koje ima u kući. Ona i slavlje pokušava da organizuje iz toplog doma, pozivajući dekoratere i kuhare telefonom. Ona se nada da će se snijeg ubrzo otopiti, te da će moći da krene u akciju. Ona i Mustafa su situaciju iskoristili da na trenutke izađu u dvorište i naprave Snješka Bjelića sa Jamanom i Javuzom – priča izvor blizak pjevačici.

– Još planiramo kako ćemo proslaviti sve datume koji su nam bitni. U Istanbulu su veliki snijeg i smetovi, grad je blokiran, a automobili ne mogu da prolaze ulicama. Letovi su otkazani. Bukvalno smo zarobljeni zbog snijega koji nas je okovao. Ne znamo još koliko će ovo trajati, a sa druge strane, ne znam ni kako ću stići da organizujem sve u vezi sa slavljem – rekla je Emina.

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/271619/pakao-emine-jahovic-u-istanbulu-zarobljeni-smo-zbog-snijega-koji-nas-je-okovao#sthash.550KnTnO.dpuf

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Fotografija dana