Poslanici Dudu Balje razbijen automobil i ukraden novac

Poslanica Duda Balje je rekla da joj je danas razbijen automobil i ukradena torbica sa 250 eura u gotovini. Rekla je da je krađa izvršena na organizovan način. Policija Kosova je također potvrdila ovu vijest i rekla da su pokrenuli istragu u vezi ovog slučaja.

Danas oko 16:30 sati u blizini supermarketa u naselju “Arbana” u Prizrenu, bošnjačkoj poslanici u Skupštini Kosova, Dudi Balje ukraden je novac i lična dokumenta. Vijest za “Gazeta Express” potvrdila je i poslanica i Policija Kosova. U telefonskom razgovoru, Balje je rekla da su joj prvo razbili automobil i onda su lopovi uzeli torbu u kojoj je imala lična dokumenta i oko 250 eura u gotovini.

Poslanica Balje je rekla da nema sumnje ko bi mogao da izvrši tu pljačku, ali je slučaj odmah prijavila policiji.

“Izašla sam sa svojim sinom i mužem, onda je moj auto razbijen”, rekla je Balje.

Ona je rekla da su joj lopovi ukrali lična dokumenta; ličnu karte, bankovne kartice i oko 250 eura u gotovini.

Portal Express je kontaktirao policiju u Prizrenu, a Vesel Gashi je potvrdio slučaj i rekao da je policija preduzela sve potrebne radnje za rješavanje ove krađe.

“Da, istina je, oko 16:30 na parkingu supermarketa “Kastrati” u naselju “Arbana” u Prizren razbijen je automobil i izvrešena je krađa ličnih dokumenata i oko 250 eura. Policijske jedinice su preduzeli sve potrebne radnje i intenzivno rade da rješavanju slučaja”, rekao je Vesel Gashi iz policije u Prizrenu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Fotografija dana