Rođeni zimi – talentovane svađalice

Zima “donosi” talentovane, misleće ljude, koji su istovremeno tvrdoglavi, ponosni, ali i protivuriječni. Kažu da ih je teško zbuniti i da se ne štede kada žele nešto da postignu.

Kakav ćemo karakter ličnosti i sudbinu imati, ne zavisi samo od datuma i mjeseca rođenja, već i od godišnjeg doba. Postoje brojni primjeri obrazovanih, pametnih, umnih ljudi, koji u životu ne uspjevaju da dosegnu očekivane visine iako imaju sve preduslove za to. Životni put svake osobe je trasiran i godišnjim dobom u kome su došli na svijet, tvrde stručnjaci koji se bave ovom oblašću.

Šta je karakteristično za ljude rođene u zimu?
Z
ima “donosi” talentovane, misleće ljude, koji su istovremeno tvrdoglavi, ponosni, ali i protivuriječni. Kažu da ih je teško zbuniti i da se ne štede kada žele nešto da postignu. Postaju dobri rukovodioci, a često se potvrđuju i u egzaktnim naukama. Rade na mjestima gde je potrebna snaga volje, izdržljivost i istrajnost.

Kakav im je privatni život?

Za razliku od javnog, u ličnom životu se susreću sa priličnim poteškoćama. Nije im lako da žive u porodici jer su zapovjednički nastrojeni pa se svađaju zbog najmanje sitnice. Muškarci su tvrdog karaktera i ne vole da se potčinjavaju. Nepredvidljivi su u postupcima, a ponekad su agresivni zbog čega i sami mogu da nastradaju. Kada popiju vole da se svađaju. S druge strane, kod žena se ispoljava kompleksan karakter u kome su prisutni i muška priroda i hrabrost.

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Fotografija dana