”Stvorio sam Jamesa Rodrigueza!”

─îovjek s kojim je James Rodriguez zakro─Źio u seniorski nogomet otkrio je Goalu da je ponosan na karijeru koju je Kolumbijac ostvario, ali i da je on oduvijek govorio da Jamesove sposobnosti nemaju granicu.

Julio Falcioni je doveo mladog 16-godišnjeg Kolumbijca u argentinski Banfield, tisućama kilometara daleko od domovine.

“James je imao 16 godina kada je stigao u klub, a sa 17 je ve─ç igrao u prvoj mom─Źadi 2009. godine. Ljudi me ─Źesto pitaju kako to da sam riskirao s tako mladim igra─Źem, a ja svaki put odgovorim da on ima neograni─Źen potencijal. Taj put sam imao pravo, a to nije ─Źesto,” na┼íalio se Julio Falcioni u razgovoru s Goalom.

“Bio je dobar na treningu, a obitelj je poslu┼íala moj savjet: Rekao sam njegovoj majci da ostane blizu njega kako ne bi pokleknuo pred porocima velikog grada. Stavili smo ga u druga─Źiju poziciju od one na kakvu je bio naviknut, ali je on pristao, preselio se i postao dio mom─Źadi.”

“Ponosan sam jer sam dio njegove karijere. Rekao sam da za njega ne postoje granice. Do 24. godine je ve─ç bio kapetan Kolumbije, igrao je u Argentini, Portugalu, Francuskoj, a sada je u velikom Real Madridu,”

“Taj period u Banfieldu smo proveli zajedno, ali nam se putevi vi┼íe nikada nisu sastali. Nikada nakon toga nisam pri─Źao s Jamesom, ─Źak niti preko telefona. Isto se dogodilo i sa Sergijom Ag├╝erom kojeg sam trenirao u Independienteu i Rodrigom Palacijom,” otkrio je na kraju Falcioni.

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana

´╗┐