U ZADNJI ČAS OTKAZAN NJEGOV NASTUP U ŠVICARSKOJ: Sinanu Sakiću pozlilo, danima pod visokom temperaturom

Iznemoglost ga je sustigla jer se nedovoljno oporavljen vratio na scenu i zapjevao

Kako smo naslutili objavivši u još uvijek aktuelnom broju „Expressa“ tekst o lošem zdravstvenom stanju Sinana Sakića, kada je nedovoljno oporavljen stao na scenu te jedva izdržao 40 minuta pjevajući, sinoć ga je ta iznemoglost sustigla.

Nije mogao zapjevati sa Šemsom Suljaković u klubu „Viscose“ u švicarskom gradu Lucernu, te je njegov dolazak u posljednji čas otkazan. Naime, kako nam priča naš izvor sa lica mjesta, Sinanu je pozlilo, „oborila“ ga je visoka temperatura koja nikako ne spada, što je jedan od simptoma te vrste oboljenja od kojeg se on naizgled oporavio. Istina, kažu prebrodio je bolest, ali oporavak mu je neminovan jer njegova iznemoglost tako je očigledna, posebno na sceni.

I ovoga puta sav teret je „pao“ na Šemsina „pleća“ s obzirom na to da je kapacitet pomenutog prostora već odavno bio rasprodat do posljednjeg mjesta. Organizator nije imao vremena naći neku adekvatnu zamjenu jer je Sinan bukvalno u zadnjem trenu otkazao nastup jer s takvim lošim stanjem, koje je uzrokovala visoka temperatura,  nije mogao stati na binu, a kamoli zapjevati.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana