UŽASNA TRAGEDIJA ZADESILA LEPU LUKIĆ: Zbog ovog bi i kamen zaplakao

Nervni slom koji je Lepa Lukić doživela u “Parovima” zbog pominjanja nerođene djece potresao je takmičare i gledaoce rijalitija.

Iako iza sebe ima zavidnu karijeru i nosi titulu kraljice narodne muzike, privatan život Lepe Lukić je sušta suprotnost tome. Pjevačica ne krije da nije sretna i ispunjena zbog toga što se nije ostvarila u ulozi majke, i to je ono za čime pati cijeli život. Upravo je zbog toga nedavno doživela nervni slom u “Parovima” kada su joj pomenuli nerođenu djecu..

Iza svega krije se jedna vrlo tužna i potresna priča koju je zvijezda narodne muzike godinama krila od javnosti, ali u sebi je duboko patila i njeno kajanje neće proći sve dok je živa.

Naime, pjevačica je u mladosti imala prekid trudnoće, koji ju je skupo koštao. Zbog greške doktora više nikada nije mogla da ostane u drugom stanju, pa je život posvetila sinu svog brata i njegovoj djeci. Međutim, činjenica je da to nije dovoljno za potpunu sreću koju majčinstvo nosi.

– Lepa je zbog komplikacija morala da prekine prvu trudnoću. Išla je na abortus, ali to nije bila njena želja. Za nju je posle toga nastao pravi pakao. Doktori su se borili za njen život. U bolnici je provela skoro dvije sedmice. Plakala je svaki dan, a upala je i u tešku depresiju. Bila je mlada i žarko je željela da ima bebu. Često je znala da kaže: “Bolje da sam i ja umrla” – ispričao je jednom prilikom Lepin blizak prijatelj.

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana