Žika Jakšić otkrio detalje pljačke vile Saše Popovića

Žika Jakšić pružio je podršku kolegi Saši Popoviću nakon saznanja da mu je vila opljačkana.

Producent i voditelj „Grand produkcije“ Žika Jakšić važi za jednog od najbližih saradnika Saše Popovića, ali i njegovog dobrog prijatelja. Nakon što je Sašina kuća opljačkana i iz nje odnijet sef, Žika je uz svog prijatelja.- –Ono što znam po Sašinoj priči jeste da su to uradili neki profesionalci koji su znali sve, i da nije kući i gdje se nalaze vrijednosti. S druge strane, policija kaže da se radi o klasičnoj lopovskoj pljački. Takve stvari se dešavaju ljudima svakodnevno, srećom da niko od njih nije bio kod kuće, jer bi doživjeli veliku traumu zbog svega toga – kaže za “Blic” Žika, i dodaje:

– Strašno je kada se ovakve stvari događaju dobrim ljudima, svi znamo da je Saša mnogima pomogao, a i šta je sve prošao. I onda doživite da lopovi uništavaju ljude koji su dobri i koji nikada nikome ništa nisu loše uradili. Meni se dogodila slična stvar davno, potresao sam se i znam da nije nimalo prijatan osećaj – objašnjava Jakšić.

Kako Saša nema lično obezbjeđenje, Žika smatra da mu ni ubuduće nije potrebno.

– Njega obezbjeđenje ne može da zaštiti od lopova. Ako neko želi da vas opljačka, on će naći načina da to uradi, kao što su to ovi željeli – smatra Jakšić.

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana