Bild: Kosovski Albanac noćna mora za žene u Njemačkoj

Nemački list “Bild” piše da je Alabanac sa Kosova Hisen T. (33), koji je Okružnom sudu u Dortmundu pre dva dana osuđen na kaznu zatvora od 12 godina, bio noćna mora za žene u Nemačkoj, prenosi Gazeta Ekspres.

Kako navodi “Bild”, Hisen T, koji je osuđen za silovanje, pljačku i nanošenje teških telesnih povreda, svoje žrtve je napadao noću.

Ove godine je tako, 4.decembra, na metro stanici u Dortmundu napao devojku od 25 godina, koju je prvo udario u lice.

“Pritisnuo ju je uza zid, uhvatio je za grlo i udario je u lice dok nije izašla iz lifta. Zatim ju je povukao niz stepenice”, rekla je lokalni tužilac Petra Šake.

Kako se navodi u optužnici, Hisen T. je osuđen i za napad na još dve žene, koje je burtalno petukao.

Prema sudskoj odluci, on je preko noći jurio dve druge žene na putu kući i brutalno ih pretukao.

Jedna od njih je pretrpela i višestruke prelome lica i bila je u životnoj opasnosti.

U severnom delu Dortmunda, Hisen T. je napao i ženu od 37 godina koja je zadobila više posekotina na licu, s obzirom na to da je optuženi nesrećnu ženu udarao po glavi sa staklenom flašom.

Srećom, njen komšija je čuo vapaje za pomoć, a nakon što je pobegao sa mesta zločina, Hisen T. je uhvaćen nešto kasnije u krvavoj odeći u obližnjem parku.

Uzetim uzorcima DNK optuženog, policija je uspela i da ga poveže sa još jednim napadom iz 2016.godine, kada je napadnuta i silovana još jedna žena.

Na nedavno održanom suđenju, optuženi Hisen T. se branio ćutanjem, a njegov branilac je tom prilikom najavio i da će njegov klijent biti podvrgnut psihijatrijskom veštačenju.

(Kosovo Online/Gazeta express)

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook