DŽEJEVA KĆERKA OTKRILA: Moj otac će biti sahranjen po muslimanskim običajima

Legenda narodne muzike Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju 6. decembra, od posljedica srčanog udara. Brojne kolege, prijatelji i njegovi sugrađani su se na dirljiv način oprostili od pevjača.

Podsetimo, Džej je preminuo u iznajmljenom stanu na Dorćolu gde je živio sa emotivnom partnerkom.

Džejeva ćerka Marija, je neutješna zbog smrti svog oca, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila Džejevu umrlicu.

– Preminuo je 6. decembra 2020. godine. Sahrana će se obaviti u petak 11. decembra 2020. godine u 14:30 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Okupljanje počinje od 13:30 časova. Ožalošćeni ćerke Ana i Marija, unuci Adrian i Daris, bivša supruga Nada i Andrijana – piše na Džejevoj umrlici.

Inače, Džej će po odluci porodice biti sahranjen po muslimanskim običajima. Džej će počivati u Aleji zaslužnih građana na Novog groblju u Beogradu, a njegova porodica će mu ispuniti poslednju želju, pa će biti ispraćen uz zvuke violina.

Na njegovoj sahrani prisustvovaće velik broj muzičara, oko 20-30 svirača, potom Koletov orkestar, violine na čelu sa Momom Stanojevićem, Perica Vasić, mali Joca, naslijednik Bobana Voza, kao i muzičar Micko.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook