Firma “Hira Pellet” iz Prizrena svoj višegodišnji rad na istraživanju alternativnih načina grijanja, krunisala promocijom najnovijih proizvoda na našem tržištu

U nedjelju u popodnevnim satima firma “Hira Pellet” svoj višegodišnji rad na istraživanju alternativnih načina grijanja vaših domova, poslovnih i javnih objekata, institucija i drugih objekata krunisala promocijom sasvim novih proizvoda na našem tržištu.

Ideja vlasnika, kako kažu, je da se kupcima ponude grejne peći i eko pelet od uglja koji će fukcionalnošću, kvalitetom i cijenom biti jedni od vodećih konkurenata na našem tržištu.

Firma “Hira Pellet” postala ekskluzivni distributer grejnih peći firme “Ati Terming”, koja uspješno posluje u mnogim evropskim državama i državama u regionu.

Jedinstvena konstrukcija peći omogućava grijanje na eko ugljeni pelet, drveni pelet, pelet od slame ili drugih vrsta sirovina.

Na promociji je predstavljen eko pelet od uglja domaće proizvodnje, u prisustvu zvaničnika iz Obilića.

Osim visoke kalorijske vrijednosti koja obezbjeđuje oslobađanje velike energije i toplote u kratkom vremenskom periodu, ovaj pelet će na tržištu biti znatno jeftiniji od drugih sirovina, kažu vlasnici.

Izvanredna receptura će, nadamo se, ubrzo naći mjesto u vašem domu. Da izvanredne specifikacije peći i peleta nisu samo riječi, prisutni su imali prilike da se i sami uvjere jer je za vrijeme prezentacije na licu mjesta demonstrirno kako peć funkcioniše i kako pelet gori.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook