Muškarac porijeklom sa Kosova ubijen u Švicarskoj, supruga i ćerka ranjene

Muškarac poreklom sa Kosova je ubijen u Švajcarskoj, a njegove supruga i ćerka su ranjene, nakon porodične svađe koja se dogodila u Cirihu, presnos Gazeta Ekspres.
Gradska policija Ciriha saopštila je da je jutros, nešto pre sedam sati, dobila informaciju o porodičnom sporu u stanu te porodice.

Hitne službe su zatekle dve povređene žene, majku i ćerku, i teško ranjenog muškarca poreklom sa Kosova, koji je nakon pokušaja reanimacije, podlegao povredama. Majka i ćerka su prebačene u bolnicu.

Preminuli muškarac, švajcarski državljanin poreklom sa Kosova, bavio se automobilskim biznisom, rekla je jedna osoba koja je u njegovoj firmi zaposlena.

“Dugo sam poznavao njega i njegovu porodicu. Među njima nikada nije bilo sukoba. Bilii su mirni”, rekao je zaposleni, šokiran onim što se dogodilo.

On je rekao da je ubijeni muškarac sa 16 godina došao sa Kosova u Švajcarsku, i da ima suprugu i dvoje dece – sina i ćerku.

“Oni su vrlo dobri ljudi. Dečak je student i ima firmu”, rekao je zaposleni navodeći da je ćerka takođe učenik, dok supruga vodila računovodstvo u firmi.

Prema navodima gradske policije u Cirihu, pozadina događaja još nije poznata, a slučaj je pod istragom tužilaštva, Instituta za sudsku medicinu i policije.

(Kosovo Online/Gazeta express)

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana