Na internetu ponudila besplatan seks, na vrata joj došlo 3.000 muškaraca (VIDEO)

Kineska blogerka Miss Ye (19) uhapšena je zbog prostitucije pošto je njena ponuda za besplatan seks izazvala stampedo i neviđenu gužvu u hotelu Hilton gdje je odsjela.

Ona je na društvenim mrežama ostavila poruku da se nalazi u sobi 6316, u hotelu Hilton u Haitang Bayu i da će sa svim muškarcima koji dođu imati seks bez novčane nadoknade. Uz to sa pratiocima je podielila video u kojem se vidi u bikiniju.

Ye nije ni slutila koliko će se muškaraca, svih godišta, odazvati na njen poziv. Prema nekim informacijama, preko 3000 ljudi se ubrzo pojavilo u hotelu očekivajući da blogerka ispuni obećanje. Kada je shvatila šta se dešava, Ye je na društvenim mrežama napisala da se šalila i zamolila ljude da više ne dijele njen poziv.

Osoblje hotela, suočeno sa nevjerovatnom gužvom, pozvalo je policiju. Za to vrijeme blogerka se nekako izvukla iz zgrade i pobjegla. Ipak, organi reda su je pronašli poslije nekoliko dana.

Ona je uhapšena pod optužnicom za prostituciju i uznemiravanje. Zbog svog “nestašluka” provela je 15 dana u zatvoru i platila kaznu u iznosu od 100 dolara.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana