NI KOD FAHRETE NE CVJETAJU RUŽE: Lepa Brena priznala da joj je brak daleko od idealnog, otkrila da se svađa sa suprugom…

Lepa Brena priznaje da njen brak sa Bobom Živojinovićem nije idealan i da se sa suprugom ponekad i posvađa

Nekad najpopularnija pjevačica bivše Jugoslavije napominje da u tim situacijama pazi da ne uvrijedi supruga i da je odavno naučila kad treba da spusti loptu.

– Mi živimo običan i normalan život kao i većina. Naše svađe ostaju u četiri zida, nećemo to sigurno činiti pred drugima ili medijima. Imamo i ovakvih i onakvih trenutaka, ali život vas natera da izbrojite do deset, da spustite loptu i da svaku stvar rešite finom pričom. Ko ima argumente, taj je u pravu. Ono što je najvažnije – nas dvoje smo uspeli da stvorimo svoj svet, negujemo svoj odnos, pažnju, poštovanje, ljubav… Živimo život kakav nama odgovara.

Čovek mora da pazi koje ružne reči izgovara jer se to pamti. One ostanu duboko urezane u srcu, pogotovo ako vam to kaže neko ko vam je mnogo blizak i do koga vam je stalo. Biram reči i trudim se da nikog ne povredim jer ne bih volela da to meni neko uradi, tu prvenstveno mislim na meni najbliže.

Ceo život smo pazili da ne izgovorimo nešto zbog čega ćemo se kasnije kajati. Želim da negujemo dobar odnos, kazala je Fahreta Živojinović beogradskim medijima.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana