Novo u Prizrenu: ADI PRINT – sve na jednom mjestu

Adi Print je privatno preduze─çe koje je osnovano sa osnovnim ciljem da pru┼ża usluge i uspostavlja tr┼żi┼íne komunikacije iz domena grafi─Źke i djelatnosti, kao i ┼ítampanje svih vrsta formata .

Adi Print je svoj proizvodni program usaglasio sa specifi─Źnim zahtjevima tr┼żi┼íta, gdje udovoljava svim zahtjevima kupaca.

Poslovni koncept zasniva se na uvo─Ĺenju novih tehnologija, pra─çenju inovacija u oblasti grafi─Źke industrije i njihovoj implementaciji, kao i ja─Źanju odnosa sa kupcima i dobavlja─Źima u smislu poslovnog partnerstva.

Adi Print sa svojim velikim poslovnim iskustvom, savremenom tehnolo┼íkom opremom u proizvodnom procesu, kao i visokostru─Źnim kadrovima u sistemu poslovanja, garantuje stabilnost i vrhunski kvalitet kompletnog poslovnog programa koji se tr┼żi┼ítu plasira.

─îvrsta povezanost i saradnja sa na┼íim poslovnim partnerima, poznavanje specifi─Źnih potreba u grafi─Źkoj industriji, na┼íe tehni─Źke i menad┼żerske sposobnosti i iskustvo omogu─çuju nam da, putem tehni─Źke podr┼íke, korisnicima pru┼żimo efikasno rje┼íenje.

Od ove 2018. godine Adi Print je upotpunio kompletnost njegovih usluga i otišao korak dalje. Ova uspješna firma krenula je sa video i fotoprodukcijom i to sa najsavremenijom opremom.

Pored toga u┬áAdi Print mo┼żete zakazati i foto┼íuting, rezervi┼íete muziku i banket salu za va┼íe veselje, naru─Źite svadbenu rotru, zaka┼żete dekoraciju automobila i dekoraciju za sve druge sve─Źane prilike.

VIZITKARTE, POZIVNICE

Izra─Ĺujemo sve vrste vizitkarti, ─Źlanskih kartica, pozivnica i sli─Źnih proizvoda u digitalnoj tehnici kao i u kombinaciji sa ┼ítampom folijama (zlatotisak) i suvim ┼żigom na svim vrstama kartona od standardnih bijelih do specijalnih u bojama i posebno obra─Ĺenih.

LECI, FLAJERI

┼átampamo letke, flajere i sli─Źne reklamne materijale na raznim vrstama papira od 60 do 250 gr/m2, jednobojne i vi┼íebojne u razli─Źitim formatima u obliku listova ili savijenih na razne na─Źine.

PLAKATI, HENGERI, BILBORDI
 
┼átampamo plakate i hengere na svim vrstama papira i kartona u dimenzijama do 45 cm ┼íirine, dok du┼żina nije ograni─Źena (npr. plakat B2 – 50 x 70, 50 x 100, 50 x 150…). Uz to ┼ítampamo i bilborde u svim dimenzijama na blue back papiru I ceradama.

ULAZNICE

Izra─Ĺujemo ulaznice za razne manifestacije sa numeracijom i specijalnom za┼ítitom sa hologramom, kao i razne vrste drugih karata, jednokratnih i pokaznih na standardnim papirima kao i na samoljepljivim sa specijalnim vrstama numeracije, bar kod i posebno hologramska za┼ítita.

DIPLOME, PRIZNANJA, ZAHVALNICE

┼átampamo ┬árazne vrste priznanja, zahvalnica i sertifikata u digitalnoj tehnici sa specijalnim ukra┼íavanjima tehnikom zlatotiska i suvog ┼żiga na standardnim kao i specijalnim vrstama kartona.
 
NALJEPNICE, ETIKETE
 
Izra─Ĺujemo naljepnice i etikete na samoljepivim papirima, PVC materijalima, izrezane, narezane (ricane) ili ┼ítancane u raznolikim nepravilnim oblicima.
 
BLOKOVI, OBRASCI
 
┼átampamo sve vrste reklamnih blokova ┬ápovezanih na razne na─Źine ┬á(lajmani, bro┼íirani, spiralni). Tako─Ĺe radimo sve vrste obrazaca na bezdrvnim i samokopirnim papirima.
 
KATALOZI, PROSPEKTI
 
┼átampamo kataloge i prospekate na kvalitetnim premaznim mat i sjajnim ┬ápapirima sa izuzetnim kvalitetom ┼ítampe, fotografija i ostalih grafi─Źkih elemenata. Katalozi mogu biti dodatno plastificirani ┬ámat ili sjajnom folijom te oplemenjeni zlatotiskom.
 
KNJIGE I BROŠURE
 
┼átampamo sve vrste crno-bijelih i kolor knjiga i bro┼íura na bezdrvnim i premaznim papirima uvezane na razne na─Źine (klamovano, bro┼íirano, tvrdi). Digitalna ┼ítampa naro─Źito je pogodna za ┼ítampanje raznih stru─Źnih knjiga u boji, pogotovo u ┬ámanjim tira┼żima (1 do 500).
 
KALENDARI, ROKOVNICI
 
Izra─Ĺujemo sve vrste stonih i zidnih kalendara na kvalitetnim premaznim papirima povezanih lajsnom ili spiralom. Posebno je pogodno ┼ítampanje malih serija kalendara sa specifi─Źnim dizajnom ili vlastitim fotosima konkretne firme. Tako─Ĺe radimo rokovnike koji mogu biti spiralno povezani ili u tvrdom povezu i sa podacima konkretne firme.
 
RAZGLEDNICE, ─îESTITKE
 
┼átampamo razne vrste razglednica sa mogu─çno┼í─çu izrade “harmonika razglednica” (ve─ç broj razglednica sastavljenih u jednu). Tako─Ĺe radimo ┬á─Źestitke na raznovrsnim specijalnim kartonima ┬ása dodatnim efektima zlatotiska, suvog ┼żiga, izrezanih u oblicima po ┼żelji klijenta.
 
ZLATOTISAK 
 
Tvrdo uvezivanje metalnim šinama i zlatotisak 
– Uvezuje do 150 listova 80gm papira┬á
– Mogu─çnost odvezivanja dokumenta┬á
– Radimo zlatotisak na tvrdim i mekim koricama┬á
– Za otisak na koricama koristimo sve vrste folija koje su predvi─Ĺene za ovu namjenu.
 
Kontakt: 
Tel. 044 243 439; 049 164 463;
E-mail: [email protected]┬á

Facebook stranica: adiprintprizren

Zadnje iz rubrike VIJESTI

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐