Pjevač Dragiša Mitić Gile oduzeo sebi život zbog dugova: Porodici ostavio potresno oproštajno pismo

Pevač Grand produkcije, Dragiša Mitić Gile izvršio je samoubistvo pre dva dana, u rodnom mestu Knićanin, kod Titela…

Kako se navodi, Gile je digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Njega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat, piše Alo.

“Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi”, rekao je za Alo jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio.

“Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima”, rekao je on.

Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čoveka.

“Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga”, ispričao je izvor pomenutog lista, blizak ovoj porodici.

Kako je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život.

Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, zadužio se kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

“Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno… Velika je bila kamata u startu, a znao je i da sa takvim ljudima nema šale, ali se nadao da će posao krenuti i da će uspeti da se iščupa”, ispričao je  izvor blizak pevaču.

Gile je navodno svojoj porodici ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao sve ono što nije imao snage da im kaže u oči. Objasnio je svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj.

(objektiv.rs)

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook