SESCO Company iz Prizrena postala prvi i jedini predstavnik na Kosovu svjetski poznate firme “Ivar”

U prisustvu stotine inženjera i biznismena pod pokroviteljstvom kompanije “Sesco” italijanski tim je održao dvočasovnu prezentaciju na kojoj su predstavljeni najnoviji programi za grijanje i vodovod.

Inače kompanija “Ivar” poseduje veliki program za savremeno solarno grijane i sve vrste materijala za vodovod. Njihovi proizvodi mogu se ugraditi u bolnicama, hotelima, stambenim objektima i svim drugim industrijskim objektima.

Ivar” je jedna od najpoznatih kompanija u svijetu, njihovi proizvodi su priznati kao najkvalitetniji a firma je svake godine dobitnih raznih međunarodnih sertifikata za inovacije i kvalitet.

Potpisivanjem ugovora sa svjetski priznatom kompanijom “Ivar”, SESCO je još jednom pokazao svoju lidersku poziciju na Kosovu i ozbiljnost u poslovanju i postao prvi i jedini predstavnik te kompanije na Kosovu.

Inače kompanija SESCO osnovana je 1995. godine. Osnovna djelatnost je prodaja materijala za: kanalizaciju, vodovod, cijevi, centralno grijanje, aparata za zavarivanje cijevi i građevinski materijal. Kompanija je specijalizovana i za bušenje dubokih bunara te izradu različitih vrsta dizajna.

Svi proizvodi Kompanije “SESCO” su sertifikovani međunarodnim standardom sa garancijom.

Od osnivanja do danas “SESCO” je iz godine u godinu napredovao i povećavao svoje proizvodne kapacitete. Sklapajući ugovore sa mnogim renomiranim firmama širom regiona i Evrope, kompanija je postala lider na Kosovu i šire. Cilj kompanije je povećanje obima prodaje, uštede poslova i otvaranje novih radnih mjesta.

Kontakt:

20000 Prizren, KOSOVO

Adresa: Lagja “Dardania” RR: Ukë Bytyqi

Tel:+377 44 113 307
+377 44 255 533

E-mail:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana