Učestvuju djevojke iz 30 zemalja Evrope: U modernoj banket sali “FUAD AS” u Rečanu bira se mis ljepote, inteligencije i talenta

26. juna (srijeda) sa početkom od 18 sati u modernoj banket sali “FUAD AS” u Rečanu bit će održano takmićenje ljepote, inteligencije i talenta na kome će učestvovati mlade djevojke iz 30 evropskih država.

Udruženje manekenki sa Kosova kojeg predvodi poznati Shpejtim Zeneli nije slučajno odabralo da ovaj spektakl bude održan baš u ovom prelijepom kompleksu koji se nalazi u Rečanu jer najuspješniji i najbolji imaju privilegiju da ugoste poznata imena evrospke i svjetske mode, ljepote i talenta.

Jako je važno napomenuti da vlasnici restorana i banket sale “FUAD AS” pored toga što su nadaleko poznati po vrhunskom kvalitetu i usluzi, aktivno učestvuju u sve kulturno-društvene događaje, humanitgarnim akcijama kao i sponzorisanjem najuspješnih pojedinaca i organizacija sa Kosova. Tako da četiri godine zaredom braća Fuad i Suad Aslani iz Rečana, inače vlasnici “FUAD AS”, sponzori su ove manifestacije koja ima za cilj druženje, prezentaciju ljepote, kulture i talenta.

Dođite, posjetite nas i budite dio velikog šou programa na kome će biti izabrana mis ljepote, inteligencije i talenta.

Inače djevojke koje dolaze iz preko 30 različitih zemalja Evrope u kompleksu Fuad As boraviće od 13 sati, a mis se bira, kao što smo i najavili u 18 sati.

Moderna banket sala i restoran “FUAD AS” smješteni su u predivnom ambijentu okruženom prirodom u samom srcu Župe, pored rijke Bistrice.

Ovi objekti svojim prijatnim ambijentom, bogatom tradicijom, domaćom kuhinjom i jedinstvenom uslugom, svakom gostu pružaju nezaboravne trenutke.

Ulaz slobodan.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana