Udruženje Šar – Švicarska: Čestitka Memnuni Ajdini dogradonačelnici Prizrena

Od bošnjačkog Udruženje Šar sa sjedištem u Švicarskoj na adresu našeg portala stigla je čestitka gospođi Memnuni Ajdini na izbor za potpredsjednicu Opštine Prizren koju prenosimo u cjelosti:

Poštovana gospođo Ajdini, uvažena potpredsednice Opštine Prizren

Čast nam je da Vam u ime članova i Predsedništva Udruženja Šar čestitamo na izboru za potpredsednicu Opštine Prizren i poželimo Vam puno uspeha u radu.

Sa zabrinutošću smo poslednjih meseci pratili situaciju u domovini, da je, zbog nemoći dogo-vora dveju najvećih bošnjačkih stranaka, mesto potpredsednika Opštine Prizren, koje pripada bošnjačkoj zajednici, bilo upražnjeno.

U okviru tribine, održane krajem prošle godine u prostorijama našeg udruženja u Švajcarskoj, nastojali smo da se gospodin Rasim Demiri i gospođa Emilija Redžepi dogovore oko mesta potpredsednika Opštine.

Cenimo spremnost predsednika vaše partije za kompromisno rešenje i duboko žalimo što Vaš izbor nije rezultat jednog dogovora između DSB-a i NDS-a.

Bez obzira na to, ubeđeni smo da ćete svojim znanjem i radom funkciju na koju ste izabrani obavljati u interesu svih građana Prizrena i biti potpredsednica opštine kojom će se ponositi celokupna bošnjačka zajednica. Udruženje Šar će uvek stati iza svojih časnih i poštenih predstavnika, bez obzira kojoj političkoj partiji oni pripadaju.

Koristimo priliku da Vas pozovemo da nam budete gost na nekoj od sledećih zabava i da Vamjoš jednom poželimo puno uspeha u obavljanju Vaše dužnosti.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana