ZAKOMPLIKOVALO SE SVE: Darku Laziću puca vještački kuk

Darko Lazić kaže da mora da smrša čak 50 kilograma kako mu zbog debljine ne bi pukao vještački kuk, koji je ugradio nakon što je u oktobru jedva preživio tešku saobraćajnu nesreću.

Pjevač se, međutim, poslije udesa vratio starim porocima – obilju hrane i alkohola. Za nekoliko mjeseci se drastično ugojio, zbog čega mu je opet ugroženo stanje.

– Osjećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u posljednje vrijeme ne smijem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i prije nesreće, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom vještačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim – priča Darko.

On je pokušao da smrša, bio je na raznim dijetama, ali je shvatio da ne može da odoli hrani. Zato je riješio da operacijom smanji zapreminu želuca!

– Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož – priča Lazić i napiminje da mu vjerenica Marina Gagić nikada nije zamjerila što ima višak kilograma:

– Da Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni bila sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano tijelo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana