70.000 uživalo na koncertu Dina Merlina(VIDEO)

Koncert je trajao dva i po sata, a Dino se dva puta vraćao na bis na zahtjev publike, koju ni kiša koja je padala pri kraju koncerta nije otjerala.

-Oduševljen sam koncertom i publikom, nemam više treme. Novi Pazar nije za mene običan grad, to je grad koji me je u ranom djetinjstvu oblikovao, jer je moj otac porijeklom odavde i znam puno o duhu, kulturi i običajima ovog grada. Hvala svima koji su došli na koncert, i svima koji su odvojili vrijeme za mene, jer treba mene podnijeti, nisam ja lak. Godine prolaze, a eto imam sreću da ljudi prepoznaju da to što radim radim iskreno i to još me zovu na bis-, rekao je Dino novinarima poslije koncerta.

Na pitanje gdje je najljepše pjevati u Sarajevu, Beogradu ili Novom Pazaru Dino nije mogao da ih odvoji, jer je kaže u sva tri grada je imao prelijepe koncerte.

Osim Novopazaraca, koncertu su prisustvovali Dinovi fanovi iz čitave Srbije, ali iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Čak su i naši sugrađani iz Prizrena prisustvovali koncertu koji su odputovali rano jutros.

Dino je u Novi Pazar došao jučer oko 16 i 30, a u hotelu Tadž, gdje je sinoć spavao, čekala ga je najuža rodbina.

On je prije koncerta obišao tetku Ismetu, ali i brata od strica.

Proba dva dana ranije Sarajevo, 18. 04. 2012. (Long Play Studio) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.