Tvrde da mu treba psihijatar: Menadžeri kritikuju Deppa zbog trošenja novca

Prema riječima menadžera iz firme TMG, Johnny Depp boluje od poremećaja kompulzivnog kupovanja. Oni tvrde kako je trošio novac na gluposti, ali nije htio plaćati porez.

I dalje traju prepucavanja Johnnyja Deppa (53) i njegove bivše menadžerske firme TMG. Na sudu su iznijeli šokantne činjenice, u kojima tvrde da je glumac trošio više od dva miliona dolara mjesečno, iako to sebi nije mogao priuštiti.

– On troši nenormalno, treba mu psihijatrijska pomoć – rekli su njegovi bivši menadžeri.

Prema njihovim riječima Depp je rado trošio novac, ali nije htio plaćati porez. Zvijezda “Pirata s Kariba“ potrošila je 75 miliona dolara na svojih 14 kuća, pet milijuna na ispaljivanje pepela svog pokojnog prijatelja, pisca Huntera Thompsona po Aspenu u Coloradu i 30.000 dolara mjesečno na vino.

– To je čisti dokaz da nije mentalno zdrav. On pati od poremećaja kompulzivnog kupovanja – tvrde menadžeri.

Podsjetimo, početkom godine firms TMG Deppa je optužila da im duguje više od četiri miliona dolara i da se svojim trošenjem doveo do lošeg financijskog stanja. Nakon toga on je tužio njih i naveo da za njega nisu na vrijeme prijavljivali i plaćali porez, da su mu loše vodili finansije te da su, bez njegovog znanja, trećoj osobi posudili 10 miliona dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.