POSMRTNI OSTACI BATE ŽIVOJINOVIĆA BIT ĆE PREMJEŠTENI: Glumčev sin objasnio zbog čega to radi!

Miljko Živojinović, sin Velimira Bate Živojinovića, sa setom je govorio o svom pokojnom ocu i uspomenama koje ga vežu za roditelje, a potom otkrio da planira da očevo tijelo premjesti u Koraćicu gdje će počivati pored svoje supruge.

– Bata i Lula su otišli 2016. i 2019. godine, ali su ostali zauvijek uz nas. I sestra Jelena i ja to osjećamo iako živimo razdvojeni, na različitim meridijanima svijeta – započeo je on.

Razgovor sa Miljkom vođen je u porodičnom stanu Živojinovića, gdje su Bata i Lula su živjeli cijelog života. Miljko je ovom prilikom priznao da se nije usudio ni da pomjeri nameštaj kako su ga roditelji razmjestili, kako kaže, da slučajno neka uspomena na njih ne nestane.

Za nekoliko mjeseci koliko je u Beogradu Miljko je planirao da organizuje premještenja tijela pokojnog oca iz Aleje zaslužnih građana u Koraćicu kraj majke, ali kaže da “korona ne da da se oko otvori”.

– Sigurno ćemo prenijeti posmrtne ostatke oca uz Lulu koju je Bata beskrajno volio, čim se skinu maske. Nećemo to da radimo pod ovim uslovima jer ne bi bilo dostojno njegovog života i djela – naglasio je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.