Novac vrijedi puno manje: Šeik zaprosio mladu Rabiju ona ga odbila!

Kako saznaje portal bomba.ba Šeik Muhamed El Nasser i Rabija Haziri su se upoznali prije dvije godine u Crnoj Gori preko zajedničkih prijatelja. Šeik Muhamed je prošle sedmice službeno dolazio u Sarajevo a slobodno vrijeme je iskoristio za druženje sa zanosnom Rabijom.

Od izvora bliskih ovoj manekenki saznali smo da je prilikom večere u jednom od elitnih sarajevskih restorana Šeik kleknuo i Rabiji ponudio brak.

Zanesen ljepotom mlade manekenke, Šeik je očito nije želio ostaviti u Sarajevu, međutim Rabija je odbila njegovu ponudu. Očito da sav Šeikov novac vrijedi puno manje nego čari prave ljubavi.

Za muškarce koji su ubjeđeni da lijepe djevojke padaju samo na momke koji imaju novac, ovo je dokaz da to nije istina.

Budite prvenstveno muškarac koji je poštovuje i cijeni, pa tek onda budite muškarac koji ima silni novac. Ne računa se novac koji ti je tata ostavio na računu! Budi muškarac koji će svojim radom i trudom uspjeti u životu.

Da li će životna sudbina lijepu Rabiju odvesti put Katara i da li je nova sultanija na pomolu ne znamo, ali je sigurno da će bogati Šeik još dugo u sjećanju nositi ovu lijepu Bosanku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.