Njen duet sa Merlinom je pjevala CIJELA JUGOSLAVIJA: Sad živi na selu i čisti štalu, a u 53. godini ima FIGURU ZA DESETKU

Samo prirodno”, napisala je Ivana Banfić uz fotografiju na kojoj čisti štalu. Ivana se s porodicom prije nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mkesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje. Tamo sa suprugom Krunom i sinom Janom živi u staroj kući koju je naslijedio njen suprug.

“Željeli smo kao porodica neku promjenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo”, rekla je prije nekoliko godina za Index.hr.

“Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava s kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva… Sve je to zabavno i novo”, dodala je.

Banfićeva je bila u braku sa menadžerom Robetom Magićem, koji je trajao dvanaest godina, a pjevačica se zatim razvela i odala alkoholu.

Prijavila se na kliniku za odvikavanje 2005. godine i uspjela da prebrodi težak period.

Kako je hrabro nastavila život dalje, Ivana Banfić je pronašla ljubav svog života, Krunu Ladišića.

Tajno su se vjenčali i željeli da postanu roditelji, međutim uslijedio je težak period. Prva trudnoća Ivane, koja je tada već godinama žudjela za djetetom, nije prošla dobro. Imala je spontani pob,ačaj, a ubrzo je stigla sreća u vidu sina Jana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.