ajveća TV zvijezda u Srbiji od večeras emisiju radi iz svoje sobe, a moći će se gledati na…

„U ovom trenutku je YouTube jedino mesto na kome mogu da radim“

„Kreće emisija 8. februara na YouTube kanalu, a istovremeno, nisam dobio ponudu za bilo kakav posao. Verovatno nisam dovoljno dobar pa se čeka da se pojavi neko kome sam potreban ja takav nikakav.

Dosta je bilo zezanja i ponižavanja. Platiće se cena koja treba da se plati i neko mora da podvuče crtu i kaže: ‘Druže, ovo je previše.’ Tako da ne dozvoljavam takva razmišljanja, ali jasno mi je da nijedna nacionalna frekvencija ne može da dozvoli luksuz da radim kod njih“, rekao je Ivan Ivanović u velikoj ispovijesti u aktuelnom broju beogradskog Nedeljnika.

On je, odgovarajući na pitanje hoće li emisija „Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem“ biti „hardcore“, oštrija nego što je dosad bila – ne samo zato što YouTube to dozvoljava – Ivanović je rekao da ne misli da treba da bude takva.

„Ljudi treba da shvate da ovo nije nikakva borba između mene i Vučića. Radiću emisiju koju sam radio i do sada ali sada mi niko neće praviti probleme.

Sada se sve sme, ali to ne znači da ću emisiju da pretvorim u političku. To će biti humoristički program ali neće biti intervjua jer mi je glupo da radim intervju u svojoj sobi. Zove se ‘Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem’ jer love nema“.

A na pitanje da li ima tremu pred prvu emisiju, Ivan Ivanović rekao je da je ima i da je uzbuđen.

„Veliki je korak i za mene i ekipu. Imam silno uzbuđenje. Navikao sam na veliku binu i mnogo publike, a ovde ćemo imati četiri žene u publici i to je to.

Iskreno, jedva čekam da vidim kakav ću biti u tim okolnostima. Ali nemam veliki strah. U ovom trenutku je YouTube jedino mesto na kome mogu da radim. Moraš biti spreman na sve.

Radiću na YouTube i to ne vidim kao problem”, ispričao je, između ostalog, Ivan Ivanović.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana