Anđeo se pojavio u bolnici, umiruća djevojčica je ozdravila

Da i danas čuda postoje dokaz je ovaj slučaj iz bolnice. Umiruću djevojčicu je navodno posjetio anđeo nakon čega je ona ozdravila.

Prije nekolikog godina obitelj Chelseie Banton došla je u bolnicu oprostiti se od umiruće djevojčice. Tada je majka na ekranu vidjela svjetlo, a Chelsea je ozdravila.

Djevojčica je oboljela od upale pluća i s teškom infekcijom završila u bolnici u Sjevernoj Karolini u SAD-u. Liječnici su je priključili na respirator i dali joj još 36 sati života. Njezina obitelj okupila se u bolnici kako bi se oprostili.

U jednom trenutku medicinska sestra upozorila je majku Colleen Banton da pogleda na ekran sigurnosne kamere. ”Na ekranu se vidjelo jako svjetlo. Pogledala sam i rekla: ‘Moj Bože. Izgleda kao anđeo!” – prisjetila se Colleen, koja je uspjela fotografirati svjetlosnu figuru.

Nedugo nakon toga Chelsea je, na iznenađenje liječnika, počela samostalno disati. Dva tjedan poslije potpuno se oporavila te su je pustili kući.

Božić i svoj 15 rođendan proslavila je u krugu obitelji.

”Taj dan je padala kiša i sunce se nije naziralo. Svjetlo se pojavilo samo u njezinoj sobi. Tako nešto mijenja ljude. Sada na sve gledam drukčije i znam da Bog brine o nama” – rekla je majka Colleen, a fotografije anđela na kameri obišle su svijet, prenosi Dnevno.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook