Angelina Jolie i Brad Pitt napustili Sarajevo

I na odlasku je Angelina bila izuzetno srdačna pa je fotoreporterima mahnula čim ih je primijetila, a odvojila je vrijeme i da se fotografiše i pozdravi sa uposlenicima Aerodroma.

Sinoćnja premijera filma je duboko potresla gledatelje u Zetri, ali i Angelinu, koja nije mogla zadržati suze. Publici se zahvalila na bosanskom jeziku, što je izazvalo oduševljenje u Zetri.

Zasigurno najslavnija holivudska glumica se u Sarajevu ponašala potpuno prirodno, bila je susretljiva i spremna na otvoren kontakt s novinarima i posjetiteljima.

Angelina je u svakom pojavljivanju pred novinarima iskoristila priliku da istakne svoju ljubav prema Bosni i Hercegovini i ljudima koji ovdje žive pa je gotovo sigurno da će zajedno s Bradom uskoro ponovo doći u naš glavni grad i tako opet skrenuti pažnju regionalne i svjetske javnosti na tragediju koja se dogodila našoj zemlji tokom rata.

Iako je pred organizatorima bio težak zadatak, ne možemo se oteti utisku da je dolazak slavnog para mogao proteći mnogo organizovanije te da su ljudi iz Sarajevo Film Festivala mogli pokazati malo više susretljivosti prema domaćim novinarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.