Baka tražila od kćerke novac da bi čuvala unuka: Potez koji je ŠOKIRAO internet, pljušte kritike!

U današnje vrijeme kada su oba roditelja ZAP0SLENA, bake i deke priskaču u pomoć da pričuvaju svoje unuke dok se mama i tata ne vrate s posla.

Jedna baka iz Australije koja radi posao od kuće, morala je da je prestane da radi nekoliko dana u toku nedelje kako bi čuvala jednogodišnje unuče, zbog čega je odlučila da to zadovoljstvo naplati.

Naime, baka je za čuvanje unuka od kćerke i zeta tražila 15 dolara po satu, a svoj potez je 0BRAZL0ŽILA time što je morala zbog toga da ostavi posao nekoliko dana. Kćerka joj je ponudila satnicu u visini od 10 dolara, ali baka je odbila taj iznos, čak se i nalj*tila zbog male ponude.

“Ja ne vodim vrtić, treba mi novac da nadoknadim platu koju ću izgubiti jer nekoliko dana neću raditi svoj posao”, napisala je baka na društvenim mrežama.

Nakon te objave, korisnici su je zatrpali reakcijama.

Velik broj korisnika smatra kako je očigledno da ova baka uopšte ne želi da čuva svoga unuka, pogotovo jer traži tako veliki iznos. Većina se SL0ŽILA da toliko novca dobijaju profesionalne dadilje koje su završile školu i razne kurseve, pa su pitali baku koje kvalifikacije ona ima da želi takvu satnicu.

Međutim, bilo je i onih koji su podržali baku, a kao 0BRAZL0ŽENJE naveli su da joj treba nadoknada jer ostaje bez dela PRIH0DA .

“Zar je njena obaveza da radi besplatno da bi pomogla kćerki?!” jedna je od reakcija.

Šta vi mislite ko je u pravu?

(Izvor:usn1.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.