Bebisiterka raskomadala roditelje bebe koju je čuvala

sekiraTridesetogodišnja bebisiterka je priznala je da je sjekirom raskomadala bračni par u Parizu nakon što je njihova beba preminula dok ju je ona čuvala. Ona i njen suprug su riješili priznati ubojstvo nakon što su pronađeni dijelovi tijela u Vansenskoj šumi.

Kako je navela Lu T., Kineskinja koja u Francuskoj pohađa školu za kozmetičare, ona je čuvala tromjesečnu bebu, koja je odjednom preminula, vjerovatno od sindroma iznenadne smrti odojčadi.

Kada su se roditelji vratili započela je “žustra rasprava”, prenosi Le Parisien. Bebisiterka i njen suprug su navodno pokušali da se nagode, ali je majka preminule bebe nasrnula na nju i počela da je davi, dok je otac kuhinjskim nožem ubo njega u ruku.

Bebisiterka je rekla da je, nakon toga, ona uzela sjekiru i usmrtila ih. Nakon toga je u kupatilu raskomadala njihova tijela i uz suprugovu pomoć ih zakopala na raznim mjestima po Vansenskoj šumi. Tijelo djeteta je stavila u kontejner.

Poslije toga su se vratili u Kinu, gdje su ostavili svoje dvogodišnje dijete s rođacima. Nakon konsultacije s advokatom, odlučili su se vratiti u Francusku i priznaju zločin.

Međutim, oni su već bili pod istragom policije nakon što su rekreativci pronašli dijelove tijela u Vansenskoj šumi, a rođak ubijenog bračnog para prijavio njihov nestanak i izrazio sumnju u njihovu umiješanost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.