BILA JE FATALNA ŽENA U JUGOSLAVIJI, ALI IPAK JE ON ODBIO: Suzana Mančić bila je nekada luda za ovim glumcem

Poznata sprska voditeljica Suzana Mančić tokom stare Jugoslavije, ali i danas, važi za jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih dama sa domaće javne scene.

Za njom su “gubili glavu” mnogi muškarci, a Suzana je priznala jednom prilikom da je bila u emotivnim vezama i sa oženjenim muškarcima.

Ipak, jedan muškarac bio je potpuno ravnodušan na nju. Riječ je o glumcu Branislavu Lečiću, koji je bi san skoro svake Srpkinje u nekadašnjoj Jugoslaviji.

Na njega je oko bacila i fatalna Suzana, ali Leku ona nije interesovala kao žena.

Voditeljica je jednom priliom iskomentarisala pisanja medija da ju je odbio da bude intiman sa njom.

– Branislav Lečić je klasić sa Danicom Maksimović. Bili smo jako mladi i Danica meni kaže: “Sad ću da te upoznam sa Lekom”. I stvarno izađemo mi učetvoro, Danica je već bila udata. Međutim, čovjek nije reagovao na mene, nije mi se ni udvarao, ništa. Prosto, nisam njegov tip. Ta priča da je odbio intimni odnos sa mnom, to je suviše grubo rečeno – izjavila je Suzana u emisiji “Press pretres”.

Nekadašnja “loto djevojka” je potom objasnila zašto joj se u mladosti dopadao Lečić.

– Leka se svima dopadao. Bio je jako zgodan. I sada je zgodan, ali u onoj mladosti bio je i jako popularan. Ja sam tada već bila Suzana Mančić, također poznata, nisam htjela sa njim da budem zato što je popularan, nego zato što je bio pametan i interesantan, bio je drugačiji od drugih muškaraca. Ipak, nisam bila njegov tip – zaključila je Suzana

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana