Bilo je puno alkohola i nereda: Pucao u prijatelja iz djetinjstva

Neslu┼żbeno se doznaje da je rije─Ź o 42-godi┼ínjaku inicijala I. B. te da je zbog sumnje u ubojstvo priveden godinu dana mla─Ĺi G. ┼Ż. Obojica su navodno iz zagreba─Źke Dubrave

Zbog sumnje da je u Maslenici nedaleko Zadra u no─çi na ponedjeljak ustrijelio 42-godi┼ínjeg Zagrep─Źanina, koji je preminuo na putu do bolnice, policija je privela i osumnji─Źila za ubojstvo 41-godi┼ínjaka, navodno tako─Ĺer iz zagreba─Źke Dubrave.

Policija je izvijestila da je oko pono─çi zaprimila dojavu da je u Maslenici nakon pucnjave jedna osoba ozlije─Ĺena te da je kolima hitne pomo─çi prevezena u zadarsku Op─çu bolnicu. ┬á“Na mjesto doga─Ĺaja su odmah upu─çeni policijski slu┼żbenici, a u 1 sat je zaprimljena dojava kako je u bolnici od zadobivenih ozljeda preminuo 42-godi┼ínjak iz Zagreba”, izvijestila je policija.

Neslu┼żbeno se doznaje da je rije─Ź o 42-godi┼ínjaku inicijala I. B. te da je zbog sumnje u ubojstvo priveden godinu dana mla─Ĺi G. ┼Ż. Obojica su navodno iz zagreba─Źke Dubrave i poznaju se od djetinjstva.

“Bilo je tu puno alkohola i nereda, ─Źesto je glasna muzika dopirala iz te ku─çe. Cijeli dan nas zovu ljudi i pitaju ┼íto se dogodilo, a mi zapravo ne znamo, sve su to naga─Ĺanja”, kazao je jedan mje┼ítanin Maslenice.

U mjestu 27 kilometara udaljenom od Zadra policijski o─Źevid trajao je u ponedjeljak do iza podneva, a dobar dio jutra cesta na kojoj se dogodio zlo─Źin bila je zatvorena.

Na mjestu zlo─Źina policija je pred ku─çom zatekla automobil ‘fiat punto’ zagreba─Źkih registarskih oznaka kojega je zbog o─Źevida i izuzimanja mogu─çih tragova odvela u Zadar.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐