BOMBA I NA PRAGU OSAMDESETE: Jedna od najljepših žena svijeta izgleda kao da joj je 20 godina manje…

Zvijezda filmova "Ljepotica dana" i "Sirena s Mississippija", koja je decenijama slovila za jednu od najljepših žena svijeta, zablistala je pred objektivima kamera.

Francuska glumica Cathérine Deneuve od mladih je dana bila poznata po ljepoti, a još više po elegantnom držanju i besprijekornom stilu za modu, zbog kojeg su je obožavale žene diljem svijeta. Zvijezda filmova “Ljepotica dana” i “Istina” i u osamdesetima izgleda besprijekorno.

Čuveni modni brend “Louis Vuitton”, povodom predstavljanja nove kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2021., pozvao je na večeru sve sama slavna lica iz svijeta mode, glume i medija, a među poznatim damama posebnu je pažnju plijenila legenda francuskog filma Catherine Deneuve.

Zvijezda filmova “Ljepotica dana” i “Sirena s Mississippija”, koja je decenijama slovila za jednu od najljepših žena svijeta, zablistala je pred objektivima kamera.

Foto: Profimedia

I u 77. godini života, Catherine je vjerna svojoj prepoznatljivoj frizuri s raščešljanim velikim valovima te crnoj crti na kapcima, bez koje se rijetko viđa u javnosti.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook