Brutalno pretučen folk pjevač Adil Maksutović

Nakon njegovog nastupa, pjevač je pretrpjeo strašan napad.

Folk pjevač Adil Maksutović, zet Džeja Ramadanovskog i pobjednik “Zvezde Granda”, navodno je brutalno pretučen tokom nedavnog gostovanja u Brčkom. Muzičar je zabrinut za svoju bezbjednost i otkazao je sve nastupe u Bosni i Hercegovini. Grupa nepoznatih ljudi je sačekala Adila sa svojim bendom nakon čega su ih brutalno pretukli. Najbolje od svih je prošao Adilov kum koji je nekako uspio da pobjegne, a Adil je prestrašen.

Navodno je Adil zbog toga otkazao i nastup u Sarajevu zakazan 8. marta i obavijestio organizatore da je imao određenih problema prošlog četvrtka na nastupu i da je otkazao sve nastupe u Bosni i Hercegovini. Adil se izvinio zbog otkazivanja nastupa i rekao da mu je da veoma žao što neće nastupiti u vrijeme kada je veoma popularan.

– U Bosni i Hercegovini se ne osjećam bezbjedno. Imao sam određenih, velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Meni je ovo veoma teško, napisao je u mejlu svoje izvinjenje pjevač vlasniku objekta gde je trebalo da nastupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.