Cijela Jugoslavija je uzdisala za njom: Bila u braku sa ribarom, proživjela je pakao s njim, a danas izgleda bolje nego ikad

Splićanka Ana Saso bila je predmet požude mnogih muškaraca bivše Jugoslavije, ali ipak, u ljubavi nije imala sreće. Ana je 1982. godine ponijela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis svijeta ušla je među 15 najljepših.

Radila je kao manekenka širom svijeta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po seksi reklami za osvježavajuće piće na kojoj skakuće u vodi, a na sebi ima samo mokru majicu.

Kada je postala i zvanično najljepša, Ana je stekla ogromnu popularnost, ali to joj nije donijelo sreću u ljubavi. Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi “porše” u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je prije nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade djevojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dvije godine poslije razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu djevojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Pisalo se da je Ana potom bila u vezi sa ljekarom, ali ona nikada o tome nije pričala. Ono što je činjenica jeste da i u svojoj šestoj deceniji izgleda fenomenalno.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook