Darku Laziću upućene najstravičnije prijetnje na račun vjerenice i nerođenog djeteta

Darko Lazić uspješno se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije četiri mjeseca, te većinu vremena provodi sa svojom vjerenicom Marinom Gagić sa kojom čeka sina.

Pjevač je jedva izvukao živu glavu kada je automobilom sletio sa puta ka rodnom mjestu Brestač, što mu je bila životna lekcija koja ga je podstakla da promijeni život iz korijena i loše navike ostavi iza sebe.
Međutim, prije više od godinu dana Darko je doživio pravu turturu, kada je u Umči napadnut od strane nepoznatih mladića koji su pištoljem ispalili nekoliko hitaca.

Kako se navodilo, radilo se o kriminalcima kojima je folker dugovao ogroman novac. Agonija je odavno prestala, ali Lazić ipak i dalje dobija raznorazne prijetnje, i to javno.

Naime, ispod pjevačeve fotografije sa vjerenicom Marinom, koju je objavio na Instagramu osvanuo je morbidan komentar.

– “Ona je trudna, rak treba da raste u njoj i stisne se u njen stomak i ubije dijete i ona će znati da je bog visok i da nije zaslužila dijete, jer je dro*a! Sada pravi familiju? Oh, nećeš otići, podzemlje te traži.” – pisalo je u komentaru koji je po svemu sudeći napisan od strane psihički poremećene osobe.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana