Dino Merlin i Senidah napokon objavili dugoočekivani duet “Dođi”

Muzička zvijezda Dino Merlin večeras je premijerno prestavio duet sa Senidom Hajdarpašić, poznatijom kao Senidah.

Na numeru “Dođi” se dugo čekalo, sa obzirom na to da su mnogi predviđali da će biti hit.

Video spot za pjesmu koju je napisao Dino Merlin sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenačka rediteljica Kukla, koja je radila i video spot za Merlinovu prvu pjesmu s novog albuma “Mi”.

Pjesma je objavljena nedavno, a već ima oko 50.000 pregleda na YouTubeu.

– Nakon duge i iscrpljujuće turneje “Hotel Nacional” pokušao sam ponovo naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam. Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas – nedavno je kazao Dino Merlin.

Videospot premijerno je predstavljen u okviru novogodišnjeg online koncerta Dine Merlina koji se emitira od 21 sat, kao ekskluzivni sadržaj koji su “BH Telecom” i “Samsung” pripremili za pretplatnike Moja TV i Moja webTV servisa.

– Na ispraćaju godine koja je zaustavila i promijenila svijet, želim poručiti da ne smijemo gubiti nadu i da nije dovoljno samo vjerovati da dolaze bolji dani, naročito za one iza kojih su loši dani, mjeseci i godine. Mi moramo djelovati, marljivo radeći i pomažući drugima pomoći ćemo sebi da dočekamo bolje dane za sve. Sada više nego ikad moramo biti MI – kaže Dino Merlin.

Preslušajte pjesmu i sami procijenite hoće li ovo biti novi hit.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook