Đaniju otkazale noge, pao nepokretan u krevet, od bolova sav utrnuo

Folker Radiša Trajković Đani do prije nekoliko dana bio je prikovan za krevet zbog neizdrživih bolova u leđima, bolovi nisu prestajali ni danju ni noću.

Đaniju su navodno prvo počele da otkazuju noge i zamalo nije ostao nepokretan. U leđa su mu ubrizgavali takozvane blokade koje smanjuju bol, a išao je na elektro-terapiju.

– Đani već izvjesno vrijeme ima velikih problema sa kičmom, a prethodne nedjelje je bol bila tolika da su mu otkazale noge. Čovjek je bio zakovan za krevet, nije mogao ni da mrdne. Nit je jeo nit je spavao. Sve je oko sebe mnogo zabrinuo. Pjevač je bio van sebe od bolova, više nije znao šta da radi, koje lijekove da pije, koju kremu da maže. Suze su mu same lile – rekao je pjevačev prijatelj koji je dodao da se pjevačeva žena Slađa bila veoma zabrinuta.

– Slađa je bdila nad njim, utrljavala mu kreme, masirala ga. Prvi put se stvarno uplašila, posebno kada su mu noge počele da otkazuju. Imao je zabodene igle po leđima – ispričao je izvor.

– Tačno je da sam imao problema, ali nisam ja tip koji kuka. Nije mi bilo svejedno, ali sam se pridigao na noge i polako se spremam za nastup – rekao je Đani.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana