Džordž Kluni: Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali ja sam mnogo bolji glumac

Džordž Kluni: Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali ja sam mnogo bolji glumac
Dobrivoje Tanasijević, poznat i kao Den Tana, ugostio je Georgea Clooneya u svom restoranu u Los Angelesu. Hrvatski Dnevnik prenosi da je bilo priče io slilčnosti sa Borisom Tadićem.
Upitao sam Georgea Clooneya da li zna da predsjednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmijao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berlusconi nekoliko puta. Preneću vam doslovce šta mi je George Clooney rekao za Borisa Tadića: “Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega” – kaže Tana i dodaje da Clooney usporedbu s Tadićem smatra velikim komplimentom.
Bio sam zapanjen kada mi je Clooney rekao da se upoznao s predsjednikom Tadićem i da se s njim rukovao. Ne znam gdje se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo dogoditi u Italiji, ili u Americi. Clooney je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD. Stalno organizira humanitarne večeri i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima diljem svijeta – navodi Den Tana, dodajući da ne prođe nijedan Klunijev susret s Berlusconijem, a da ga omaleni Italijan ne poistovjeti s Tadićem, dok je Clooneyju definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.