Dvoje Srba među 100 najružnijih sportista svijeta (FOTO)

Najružniji sportista je, prema mišljenju ovog sajta, bivši engleski fudbaler Ian Douvi, na drugom mjestu je Jevgeni Malkin, hokejaš Pitsburg Pingvinsa, a treće mjesto pripada Franku Riberiju.

Za francuskog fudbalera, Bličer Riport u šali piše da se vjeruje u njegovo blisko srodstvo sa Kvazimodom, junakom poznatog romana Viktora Igoa – “Zvonar bogorodične crkve”.

Što se tiče srbijanskih predstavnika na listi, u pitanju su Marko Jarić i Jelena Janković.

Jarić se nalazi na 93. mjestu, a autori teksta porede ga sa paranoičnom verzijom Stjuarta Litla, junaka istoimenog filma sa kraja 90-ih godina prošlog vijeka, odnosno glavnog lika dječijeg romana Elvina Bruksa Vajta. Nije naravno zaboravljena ni činjenica da je Jarić suprug jedne od najatraktivnijih svijetskih manekenki, Adrijane Lime, uz opasku da njegove oči toliko “šetaju” da se sagovornicima obrve podižu same.

Zanimljivo da se na 21. mjesto nalazi Adam Morison, košarkaš koji je tekuću sezonu započeo u redovima Crvene zvezde, dok je 16. Karlos Tevez, za koga piše da izgleda kao najnormalniji čovjek, ali od prije 230.000 godina.

Između ostalog, svoje mjesto su na listi našli Vejn Runi, Dirk Novicki, Bastijan Švajnštajger, Dirk Kujt, Hido Turkoglu, Ilaj Mening …

jaric

jelenaycy

riberi2

morison

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.