Eran PVC: Izrada i montaža PVC stolarije i aluminijumskih ograda po najpovoljnijim cijenama

Višegodišnjie iskustvo, savremene mašine za proizvodnju PVC i ALU stolarije kao i mašine za staklo renomiraniranih evropskih proizvođača, čine firmu Eran PVC  visoko konkurentnim na tržištu.

Eran PVC je firma čija je osnovna djelatnost proizvodnja i montaža PVC stolarije vrhunskog kvaliteta. Pored PVC stolarije, firma je specijalizovana i za izradu i profesionalnu montažu svih vrsta aluminijusmkih ograda.

Eran PVC je firma sa bogatom tadicijom, osnovana sa ciljem da u oblasti PVC i ALU stolarije pruzi svojim klijentima visoko profesionalnu uslugu, kvalitetnu montažu i brzu isporuku uz korišćenje najkvalitetnijih materijala.

Ovu firmu odlikuje profesionalna usluga, iskusni majstori i najkvalitetniji materijal po najpovoljnijim cijenama, tako da  Eran PVC postaje jedna od vodećih firmi na domaćem tržištu u oblasti PVC i ALU stolarije.

Misija Eran PVC firme je da kupcima obezbjedi pouzdanu i profesionalnu uslugu, koristeći najkvalitetnija tehnička dostignuća u oblasti PVC i ALU stolarije, kao i najkvalitetnije materijale, kako bi obezbjedili uslugu koja će predstavljati trajno, funkcionalno rješenje i odgovarati estetskim potrebama njihovih klijenata.

S jedne strane nastoji da dovede posljednja tehnička dostignuća na Kosovu, a s druge strane, imaju potpuno razumijevenje za postojeće ekonomske prilike na domaćem tržištu. U tom cilju svojim klijentima omogućuje vrhunsku uslugu i najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijim cijenama i nudi povoljno sezonsko sniženje. Sezonsko sniženje se odnosi na sve vrste i deminezije PVC prozora i vrata.

Najveće poslovne rezultate “Eran PVC” je zabilježila u Prizrenu i okolini, prvenstveno na području Župe, Gore i Podgore.

Dugi niz godina ova firma je lider u ovoj vrsti poslovanja u Prizrenskoj regiji. 

Dođite, posjetite nas, mi vam nudimo profesionalne usluge po najpoovoljnijim cijenama.

Kontakt telefon: 044  514  315

Viber: +383 44  514  315

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Zadnje iz rubrike Oglasi

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook