Glumac pucao u majku svog djeteta, a zatim presudio sebi

Zvijezda serije ÔÇťBasketsÔÇŁ, 29-godi┼ínji glumac Hagen Mills, poku┼íao je ubiti svoju partnericu Ericu Price u njihovom domu u Mayfieldu, nakon ─Źega je presudio sebi. Kako prenosi britanski The Daily Mail, Mills je majku svog 4-godi┼ínjeg djeteta upucao u prsa i ruku, no uspjela mu je pobje─çi te pozvati policiju.

Nakon toga, Millis je presudio sebi pucav┼íi si u glavu. U trenutku napada, u ku─çi je bila i njihova k─çerka Mila te Ericina majka, no one sre─çom nisu povrije─Ĺene.

Kako stoji u policijskom izvje┼ítaju, glumac je k─çerku i majku biv┼íe partnerice dr┼żao u ku─çi kao taoce, dok se ona nije vratila ku─çi. ─îim je do┼íla, po─Źeo je pucati u nju, no sre─çom ona je stabilno.

Hagen je odavno poznat policiji, a prije ovog incidenta bio je u zatvoru u kojem je slu┼żio kaznu zbog silovanja i sodomije prvog stepena, kao i otmice te posjedovanja metafetamina. Iz zatvora je iza┼íao 6. maja.

Jedan od njegovih agenata kasnije je otkrio kako se s glumcem nije ─Źuo od 2018. godine kada se on vratio u rodni Kentucky s obja┼ínjenjem kako treba rije┼íiti probleme koji nisu povezani s filmskom industrijom.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana

´╗┐