GNUSNO: Ruskinja bacila sinove sa zgrade (VIDEO)

gnusno2

Ruskinja Galina Ryabakova uhapšena je pod sumnjom da je svoje sinove ubila tako što ih je bacila s balkona na 15. spratu. Razlog za taj stravičan čin navodno je to što joj je “dosadilo ponašanje” dječaka.

Na videu nadzornih kamera koje je objavila jedna ruska web-stranica, 30-godišnja Ryabakova izgleda “mrtva-hladna” nakon strašnog čina. Komšije je uznemirio zvuk tijela četverogodišnjaka i sedmogodišnjaka, koja su pala n tlo.

Unatoč njihovim naporima, dječacima nije bilo spasa i umrli su prije nego što su ljekari hitne službe uspjeli stići do zgrade u Moskvi, gdje se užasavajući incident desio.

Navodno je Ryabakova izjavila kako su joj “djeca dosadila” i kako ih se “želi riješiti”. Njen suprug bio je na poslovnom putovanju tog dana. Porodica je živjela na osmom spratu zgrade, a ona ih je odvela na 15 i počinila gnusni zločin.

Jedan od komšija, koji je želio ostati anoniman, ispričao je za “Russia Today” kako ga je supruga probudila, rekavši mu da “djeca padaju sa zgrade”. Par je istrčao napolje i vidio beživotna tijela djece na asfaltu, ispred stambenog ulaza.

U tom trenutku njihova majka je izašla. Pitali smo je jesu li to njena djeca, a ona je odgovorila: “Jesu, bacila sam ih” – ispričao je svjedok.

Žena je potom mirno sjela u predvorje, a komšije su je okružile u namjeri da je spriječe ako pokuša pobjeći.

Ryabakova je ranije navodno pokušala izvršiti samoubistvo, jer ju je suprug varao. Trenutno se nalazi na psihijatrijskoj procjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.